Äntligen ett nytt år

Nu har vi gått in i 2022 och vi har redan utfört arbeten som trädfällning samt trädbeskärning för både privatpersoner samt fastighetsägare. Vi har en spännande tid framför oss med nya tjänster och maskiner även nya kollegor att lära känna.

Vi förbereder oss även för vårens ankomst som är högsäsong för oss arborister. Om du redan nu vet att du behöver hjälp med dina träd till våren. Boka gärna en tid nu då kan vi planera in din beställing, och på så sätt underlättar detta för oss och för dig.

Med vänlig hälsning, Svensk Arboristtjänst, din arborist i Stockholm

Fällda stammar efter trädfälling utfört av Svensk Arboristtjänst

Fällda stammar på hög efter trädfälling.

Fällda stammar efter trädfälling utfört av Svensk Arboristtjänst

Stammar väntar på bortforsling.

Avhuggna träd utfört av Svensk Arboristtjänst

Avhuggna träd samt med grenar och kvistar efter trädfälling.

Föregående nyhet Julhälsning från oss
Nästa nyhet Var finns vi och var jobbar vi