Vi söker en erfaren klättrande arborist till vårt team i Vårby Allé söder om Stockholm!

Dina arbetsuppgifter I det dagliga arbetet ingår sedvanliga arbeten inom trädvård så som beskärning, trädfällning, flisning och stubbfräsning. Hos oss får du löpande fortbildning beroende på din utbildningsgrad samt det som krävs för att säkerställa att vi har rätt förutsättningar för att tillgodose våra kunders behov. Möjlighet till personlig utveckling ser vi som självklart hos oss. Våra kunder är kommuner, företag, föreningar och privatpersoner som finns i stor- Stockholm och Mälardalen.

Om dig

Du ska trivas med att ha ett omväxlande fysiskt arbete utomhus eftersom vi arbetar ute i alla väder. Du är självgående och ansvarstagande. Du är en lagspelare och prestigelös när det kommer till olika arbetsuppgifter och att du, liksom vi, strävar efter att leverera hög kvalitet. Det förekommer daglig kontakt med våra kunder så goda kunskaper i svenska eller engelska är ett krav.

Baskrav

B-körkort
Utbildning från Hvilan eller motsvarande
Motorsågskörkort A B

Meriterande är

ETW Certifiering
TRAQ
Körkort BE
Motorsågskörkort C D E

Anställning hos oss

Vi erbjuder dig ett självständigt jobb med varierande arbetsuppgifter och konkurrenskraftiga villkor så som månadslön, försäkring med avtalspension och lagstadgade semestervillkor.

Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning på sex månader.

Kontakta Jacob Segerhjelm vid frågor om tjänsten via e-post: jacob(@)arboristtjanst.se

Välkommen med din ansökan!

Föregående nyhet Samarbete med Tillväxtverket
Nästa nyhet Vintern börjar närma sig för våra arborister